Φωτια Τωρα Νεα Μακρη / ΤΩΡΑ... ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ / Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της εικόνας χωρίς πηγή. Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Στον άγιο εφραίμ & λιβισι.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της εικόνας χωρίς πηγή. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ.

Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό).

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της εικόνας χωρίς πηγή. Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι
Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι from images32.inewsgr.com
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της εικόνας χωρίς πηγή. Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι
Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι from images32.inewsgr.com
Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, .

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk.

Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της εικόνας χωρίς πηγή. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών .

Φωτια Τωρα Νεα Μακρη / ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ' ΜΕ ΠΟΛΛÎ' ΜΕΤΩΠÎ' ΚΟΝΤÎ' ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ / Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Στον άγιο εφραίμ & λιβισι.